Betingelser for kjøp

Foretaksinformasjon
Org.nr NO 914 494 826 MVA
Møllers Gullsmedforretning AS

Kontaktdetaljer:
Munkegt 3
7013 Trondheim
tlf +47 919 08 485
epost: post@kystraktsolv.no 

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto/frakt m.m.

Leveranse
Vanligvis vil varene sendes fra oss 2-5 virkedager etter at ordren er mottatt, så fremt vi har varen på lager.

Frakt
Vi sender varene med Posten, som brev med RFID-kode eller Norgespakke. 
Kjøp som er forhåndsbetalt blir belastet med kr 75,- i porto.

Betaling
Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Vi tilbyr betaling med Visa og MasterCard gjennom PayEx sin elektroniske betalingsløsning. Vi har ingen tilgang på kortinformasjonen.

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varene kan du sende oss melding i meldingsboksen eller en mail. Telefon kan også brukes i åpningstiden.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi oss skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 da­ger fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema, du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto.

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema, utvides angrefristen til 3 måneder. Angreret­ten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.  
Angrerettskjemaet finner du her.

Garanti
I henhold til forbrukerloven.
2 års reklamasjon.